Verlanglijstje gebruiken

Siliconen kralen zeemeermin

Hey, ik ben Nathalie en ik heb even een kleine tutorial gemaakt van het gebruik van de verlanglijstjes op de site van Tuttercare DIY – Hopelijk hebben jullie hier wat aan?

Psst, sorry voor mijn stem, wat verkouden 😉Voordelen van verlanglijstjes gebruiken:

  1. Je kan je favorieten, wensaankopen, je must-buy’s, je wannahaves, … bijhouden telkens jij eraan denkt en als je dan genoeg in je verlanglijstje hebt staan om te profiteren van de bulkkortingen, kan je je effectief je bestelling plaatsen. Geen impulsaankopen meer en goed voor je budget.
  2. Je kan meerdere verlanglijstjes maken, zodat je bijvoorbeeld per producttype of per klant of per seizoen, per kleur, … kan ordenen (een lijstje per type) Zo kan je jezelf beter organiseren en het overzicht bewaren. Achteraf kan je ze nog in 1 aankoop doen. Handig niet?
  3. Je kan je wensenlijstjes downloaden, om je te inspireren, budgetplanning te doen, je design te plannen en natuurlijk om boven je bed te hangen : ) Feel the bead : )
  4. Als je je verlanglijstjes openbaar maakt, kunnen andere deze zoeken en jij van hun, zodat we elkaar kunnen inspireren en mooie combinaties kunnen ontdekken.
  5. Doordat jij op voorhand zaken in je verlanglijstje plaats, weet Tuttercare wat jullie graag willen hebben en kunnen ze hun voorraad hierop anticiperen en sneller inslaan of meer inkopen. Een nog betere service voor jou.

Veel succes ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.