Popjes-van-Geluk®: Het Betoverende Verleden van Lachende Gezichtjes

In 2020 begon ik met het maken en schilderen van schattige popjes die verstopt werden in voortuinen, zodat kindjes tijdens de eerste coronalockdown in 2020 hun gelukjes konden ontdekken of aan iemand konden geven die ze misten. De reactie hierop was overweldigend en al snel kreeg ik veel vraag of deze popjes te koop waren. Ik besloot gepersonaliseerde, met de hand beschilderde popjes te maken voor mijn klanten.

Tegelijkertijd groeide Tuttercare®, mijn groothandel in siliconen kralen, gestaag door. De vraag naar gepersonaliseerde popjes werd echter te groot om zelf bij te kunnen houden. Daarom besloten we om de popjes te laten produceren in de vorm van onze bekende, siliconen Popjes-van-Geluk®. Deze popjes behielden de unieke charme van de handgemaakte versies, maar konden op grotere schaal worden geproduceerd.

In 2023 heeft de Popjes-van-Geluk® familie zich verder uitgebreid, met een aanbod van 16 verschillende kleuren en popjes in de vorm van jongetjes, meisjes en zelfs diertjes-van-Geluk. En dit is nog maar het begin! We hebben plannen om in de toekomst nog meer kleuren en nieuwe familieleden toe te voegen aan ons assortiment van Popjes-van-Geluk®. Daarnaast zijn we trots om te vermelden dat de Popjes-van-Geluk® nu een geregistreerd merk zijn geworden, een resultaat van onze toewijding en liefde bij het ontwikkelen van dit merk dat symbool staat voor vreugde, warmte en verbinding. Als merk streven we voortdurend naar creativiteit in ons assortiment, waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. We kijken enthousiast uit naar de toekomst van Popjes-van-Geluk® en de belangrijke rol die ze zullen spelen in het verspreiden van vreugde en geluk in de wereld.