Wij willen met je meedenken, helpen groeien en steunen in deze creatieve wereld. Daarom weten we hoe belangrijk jij het vindt dat je creaties veilig zijn voor je vrienden, familie en je klanten. 

Tuttercare is dé Europese leider in siliconen kralen en benodigdheden. Niet alleen in exclusieve designs, maar omdat we veiligheid voorop stellen en investeren in kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ook voor jouw ondersteuning in het leren veilig creëren, zodat jij vol zelfvertrouwen kan creëren.&nbsp

Onze siliconen kralen

Een top en veilig product om mee te creëren

Onze veiligheidsgaranties

Wij helpen jou om veilig te creëren door de volgende zaken…

Veilig creëren

Onze producten, materialen en benodigdheden bij Tuttercare zijn enkel voor gebruik door volwassenen om mee te creëren. Laat je kind dan ook nooit zonder toezicht bij onze producten.

Losse kralen en andere kleine objecten, kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar bij kleine kinderen.  Ook onze koorden kunnen voor wurgingsgevaar zorgen en zijn niet bedoeld om op te knabbelen. Ook onze clipsen en gereedschappen, kunnen zorgen voor knellingsgevaar of scherpe punten waar men zich kan aan bezeren.

Laat nooit je kind zonder toezicht bij onze kralen en andere producten.

Zorg er steeds voor dat als er iets beschadigd is, dat je deze weg doet. Geen enkel product is volledig onverwoestbaar en volledig gevormde tanden kunnen onze producten beschadigen bij agressief gebruik, dus we raden aan om onze producten verantwoordelijk te gebruiken. Klanten dienen het product altijd te controleren bij aankoop, alsook tijdens het gebruik op beschadigingen. 

Eenmaal ons product is verkocht aan onze klanten, is Tuttercare niet meer verantwoordelijk voor de producten, alsook het gebruik ervan. 

Onze goederen worden verpakt in recyclebaar plastic zakjes, dit is geen speelgoed en mag niet aan baby’s gegeven worden wegens verstikkingsgevaar.

Onze producten zijn geen speelgoed.

Je kan steeds onze algemene voorwaarden nalezen.